Nagykanizsa

2016.02.14. 10:35

Ezüstök és bronzok a táncversenyen

Nagykanizsa – Szép eredményekkel tért haza a Pápán nemrég megrendezett ZsooDance minősítő táncversenyről a Magic Ritmo Tánccsoport tini és haladó csoportja.

Horváth-Balogh Attila

Mint arról Nikolics Zsanna, a csoport vezetője és koreográfusa tájékoztatta lapunkat, táncosai a versenyen 4 ezüst és 3 bronz minősítést szereztek.

– Hip-hop, modern és kortárs tánc stílusokban indítottunk a versenyen Fási Barnabás koreográfus társammal 7 koreográfiát, szóló, duó és csoport kategóriákban – mondta Nikolics Zsanna. – Úgy gondolom, nem annyira a verseny volt a lényeg, hanem a kitartás, ami az előtte lévő időszakot jellemezte. Rengeteg pluszpróba és gyakorlás előzte meg a verseny napját, a próbák során pedig főként arra jöttünk rá, hogy mennyire fontos az összetartás. A versenyen részt vett három régi tanítvány is, velük, mint öregdiákokkal jómagam szintén a táncparkettre léptem a régi idők emlékére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!