Nagykanizsa

2016.02.04. 13:30

Férfinapot is tervez a Nagykanizsai Honvéd Egyesület

Nagykanizsa – A minap kibővített egyesületi ülést tartott a Nagykanizsai Honvéd Egyesület. A rendezvényen a múlt év értékelése mellett az idei feladatokról is szó esett.

Pásztor András

A Honvéd Kaszinóban rendezett közgyűlésen Tarr Ernő, az egyesület elnöke számolt be a múlt évi programokról, illetve a civil szervezet működéséről. Mint mondta: 2015-ben két nagyobb esemény fűződött az egyesület nevéhez, egyrészt a volt Dózsa és Thúry laktanyákban szolgált katonák találkozója, másrészt az egyesület fennállásának 45. jubileuma.

– Mindkét rendezvény jól sikerült, ugyanakkor nagyobb lelkesedést, gyakoribb részvételt várunk a tagságtól az egyéb programokon, kirándulásokon is – jegyezte meg az elnök, aki hozzátette: az idei évben többek közt a becsehelyi csillagda látogatását tervezik, illetve az egyesület születésnapja mellett egy férfinapot is tartanának.

Tarr Ernő az egyesület taglétszámáról is szólt. Mint azt hangsúlyozta: a kilépők és belépők száma szinte azonos volt, így a Nagykanizsai Honvéd Egyesület még mindig az egyik legnagyobb közösség a városban. Ezért az egyesület vezetése a tagság érdekvédelmét is ellátja városi és országos szinten egyaránt – szögezte le az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!