Nagykanizsa

2017.03.16. 16:12

Gyors és hiteles - Kanizsán is köszöntötték az újságírókat

Ma délelőtt Nagykanizsa polgármestere, Dénes Sándor is köszöntötte a média munkatársait a szabad sajtó napja alkalmából alpolgármesterei, Tóth Nándor és Karádi Ferenc társaságában.

Horváth-Balogh Attila

Az eseményre a Vasemberház tükörtermében került sor. Mint azt Dénes Sándor köszöntőjében hangsúlyozta: még ha nem is ért egyet mindennel, ami a sajtóban megjelenik, ebből nincs harag, vagy sértődés, ettől még a kapcsolat jó a médiumokkal, s alapvetően az együttműködésre épül.

Karádi Ferenc, Dénes Sándor és Tóth Nándor köszöntötte a sajtó munkatársait
Fotó: Szakony Attila

– A célunk azt gondolom, közös, hiszen mindannyian azt szeretnénk, hogy Nagykanizsa mindennapjairól, a város történéseiről mindig hitelesen, gyorsan tájékozódhasson a helyi közösség – szögezte le Dénes Sándor. – Nyilván, a sajtóban előfordul bírálat is, de ez nem baj, a sajtó szabad, szabadon írhat – ezért én is úgy gondolom, szabadon elmondhatom a véleményem az adott cikkről, tudósításról, s kérem, ezt tényleg ne vegyék rossz néven tőlem. Végezetül engedjék meg, hogy köszönetet mondjak önöknek a munkájukért, s hadd kérjem a jövőben is a hagyományosan korrekt és objektív tájékoztatást.

 

Karádi Ferenc alpolgármester pedig azt köszönte meg az újságíróknak, hogy mindig gondosan járnak el munkájuk során és jó irányba terelgetik a politikusok, közszereplők néha elhibázott mondatait, megnyilvánulásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!