Nagykanizsa

2016.07.01. 17:42

Leszavazták a Jobbikot

Nagykanizsa – A Jobbik nyolc, a városfejlesztést elősegítő módosító javaslatát lesöpörte az asztalról az Országgyűlés költségvetési bizottsága.

Benedek Bálint

A döntés részleteiről beszélt pénteki sajtótájékoztatóján Gábris Jácint, a párt önkormányzati képviselője.

– A nyolc javaslat közel 15 milliárd forintos beruházást jelentett volna Nagykanizsának – fogalmazott a képviselő. – A fideszes tagság ezt leszavazta, s amit még nagyon hiányolunk, hogy a városunk országgyűlési képviselői sem lobbiztak a tervek mellett. Ez nem a Jobbikról szólt, hanem a Kanizsán élők érdekeit helyezte előtérbe.

Mint mondta, a párt szerette volna, ha a város főbb útjait és forgalmasabb utcáit teljesen felújítanák, de a terveik között szerepelt a tömegközlekedés korszerűsítése és termálfürdő létesítése is.

– Vajon tisztában volt azzal a fideszes többség, hogy mit is utasított el? – tette fel a kérdést Gábris Jácint. – Úgy tűnt, a képviselők indoklás nélkül, robotként szavazták le az ötleteinket.

A képviselő úgy gondolja, mindegy melyik párt nyújtja be a javaslatokat, minimum a kormánypárti, illetve a másik, ellenzéki országgyűlési képviselőnek is lépéseket kellett volna tennie azért, hogy egy jó ügy értő fülekre találjon.

Címkék#Jobbik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!