Nagykanizsa

2016.05.14. 15:29

Női olajbirkózás az autóstalálkozón!

Nagykanizsa - Látványos jelenetekkel folytatódott a kiskanizsai repülőtéren a harmadik országos tavaszi márkafüggetlen autós és klubtalálkozó.

Benedek Bálint

A délelőtti folyamatos esőt követően már csak néhányszor áztatta csapadék a környéket, ám közel 400 autós érkezett a területre. A szervező, Jakabfi Dávid szerint amire kellett, vagyis a női olajbirkózásra még a felhők is szétnyíltak.

Két hoszteszhölgy először csak pózolt a fényképezőgépek és okostelefonok előtt, majd kettő, egyenként kétliteres napraforgó étolajjal locsolták le őket. Ezután indulhatott is a "küzdelem". Az első menetben főleg simogatták egymást a lányok, majd a közönség biztatása közepette egyre több fogást is bevetettek a show érdekében. A 33 éves rózsaszín bikinis hölgy sokkal rutinosabban forgatta a csúszós medencében 18 éves kolléganőjét.


A jórészt férfiakból álló közönségnek tapsra sem volt ideje, hiszen telefonjaikkal igyekeztek minden pillanatot rögzíteni. Az egyik férfi nézőt is alsónadrágra vetkőztették, s bár sokáig ellenállt, végül csak levették a lábáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!