Nagykanizsa

2016.10.19. 14:43

Rövid hírek Nagykanizsából

Tárlatok, adományok, segítség Nagykanizsán.

Szabó Zsófia

Ünnepnyitó tárlat

Nagykanizsa  – Százhetvenöt esztendeje alapították a Kiskanizsai Általános Iskolát. A jubileum alkalmából az idei tanévben több programot szerveznek az intézményben, köztük művészeti tárlatokat is. Az iskola galériája jelenleg is otthont ad kiállításnak. Szabó Dóra somogyjádi alkotó grafikái és olajfestményei a női lélek rejtelmeibe engednek bepillantást.

 

Adományokat várnak

Nagykanizsa  – A Jézus Szíve-templom padjain lévő, elhasználódott párnákat újakra cserélné az egyházközség. Mindez hétszázezer forintba kerülne. Ezért a hívők anyagi hozzájárulásában is bíznak.

 

Hulladékból segítség

Nagykanizsa– A Rozgonyi Úti Általános Iskola a Netta-Pannonia Kft.-vel karöltve elektronikai hulladékgyűjtési akciót tartott tegnap az iskolában. A gyűjtés során régi, nem működőképes eszközöket lehetett leadni a szolgáltatónak. A befolyt összeggel Böjte Csaba atya által vezetett torockói gyermekotthont támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!