Nagykanizsa

2015.11.03. 16:24

Szerdától szombatig tartó bunyó Nagykanizsán

Nagykanizsa – Szerdán kezdődik és egészen szombatig tart a dél-zalai város Cserháti-csarnokában az ökölvívó ifjúsági magyar bajnokság, melyre előzetesen a 10 súlycsoportban százötven nevezőt várnak a szervezők, ezen belül a Kanizsa Box Klub, illetve a Botos-akadémia vezetői.

Kühne László

A 17-18 évesek korosztály országos bajnoki seregszemléje szerdán a 15.30 órakor kezdődő megnyitóval kezdődik, majd 16 órától már a ringbe is léphetnek a bokszolók és kezdetét veszi a szombatig tartó mérkőzésfolyam.

Csütörtökön és pénteken a selejtezők, illetve elődöntők 15 órakor kezdődnek, szombaton 9-től pedig az egyes súlycsoportok fináléi következhetnek.  Az már ismert, hogy a házigazdák, vagyis a Kanizsa BK részéről Székely Ádám (56 kg), Károly Csaba (60 kg) és Dernárecz István (64 kg) léphetnek a kötelek közé, a kanizsai Botos-akadémiát pedig Kantimer József, Gyarmati Márk (56 kg), Kovács Kristóf (60 kg), Surman Zoltán, Vászku Attia (69 kg) Balogh Miklós és Pintér Sándor (81-81 kg) képviselhetik. Remélhetőleg sikerrel, hiszen a hazai környezetben rendezendő ifi ob-n jó lenne zalai dobogósokat is köszönteni majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!