Nagykanizsa

2017.02.22. 18:33

Tűzzék újra napirendre

Nagykanizsa - Az Erzsébet téri parkolási díj, valamint a belvárosi közlekedési „anomáliák” ellen emelt szót szerdán a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

Szabó Zsófia

Mint azt Zakó László, a párt regionális igazgatója az Erzsébet téren tartott sajtótájékoztatón elöljáróban leszögezte: a belváros rekonstrukció egyik „eredménye", hogy reggel és délután megáll az élet a városközpontban, mivel a politikus szerint „katasztrofális" közlekedési rendet alakítottak ki.

- Ha az autósok észak felől közelítik meg a várost, kénytelenek nagy kerülőt tenni abban az esetben, ha az Erzsébet téren akad teendőjük - állította Zakó László. - Emellett a Zrínyi és az Ady utcákban is nehéz a közlekedés csúcsforgalomban.

Ezért a párt a régi utcarend visszaállítását akarja.

A folytatásban Gábris Jácint önkormányzati képviselő mondta el véleményét az Erzsébet téri parkolási díjról.

- Az országban sehol nem kerül ennyibe a parkolás - jegyezte meg a képviselő. - Mindez korlátozza az embereket abban is, hogy a városban vásároljanak. Kanizsának amúgy sincs megtartó ereje - fűzte hozzá Gábris Jácint, aki hangsúlyozta: tűzze napirendre a városvezetés a díj újratárgyalását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!