Nagykanizsa

2016.06.28. 14:28

Unokáikkal piknikeztek a bajcsai nyugdíjasok

Nagykanizsa – Generációs napot tartott tegnap a Bajcsai Nyugdíjas Klub. A nagyszülők unokáikkal együtt szalonnasütésen és közös játékokon vettek részt. Közben a második félév terveiről, programjairól is szó esett.

Pásztor András

Míg a gyerekek fociztak és szaladgáltak a vadászház melletti réten, addig nagyszüleik előkészítették a piknikhez valót. Kenyér, szalonna, hagyma is került az asztalra, de pogácsából sem volt hiány.

Nagyszülők és unokák sütik a szalonnát. Visnovics Istvánné (balról), Pókecz Patrik, Kondor Lajosné, Kovács Rózsa, Deutsch Anna, Kuzma Dominik, Tislerics Zsóka, Marczin Zsombor, Marczin Noémi és Tihanyi Jánosné Fotó: Szakony Attila

– A nyugdíjasklub tagjai nagyon aktívak, az első félévben számos programon vettünk részt, többek között a mi tagjaink nyerték el májusban a város legjobb senior szakácsai címet – mondta Marczin Jenőné elnök, aki hozzátette: az év második felében is sok dolguk lesz, hiszen a bajcsai városrész ad otthont augusztus elején a Dél-Zalai Dalostalálkozónak, illetve szeptemberben a falunap megszervezésében is részt vesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!