Olvasó

2014.05.19. 18:01

Parkolási háború a Tüttőssyben

Zalaegerszegi olvasónk, Wentzel Gábor a Tüttőssy utcában tapasztalható közlekedési anomáliákra hívta fel elektronikus levélben a figyelmet. Íme:

Tüttőssy utca: parkoló autók „árnyékában” zajlik a beruházás (Fotó: Katona Tibor)

"Zalaegerszegen, a Tüttőssy utcában élek, már egy jó évtizede. Ez idő alatt láttam változni a forgalmat. Amióta a város megkezdte az átalakítási munkákat, mintha az utca közlekedési törvények nélküli szigetté változott volna a város szívében. Körülbelül három hete kikerült a végére a behajtani tilos tábla, elvileg csak áruszállítás miatt jöhetnének be ide gépjárművek. Ennek ellenére gátlások nélkül közlekednek az emberek. Előfordult, hogy a munkások által kirakott táblákat is félredobták, csak hogy haladni tudjanak. Ezt már tényleg erősnek érzem. Főleg, hogy nem kellene a rendőröknek sem órákat utazniuk, hogy ezt észrevegyék, meglássák. Ennek ellenére semmi sem változik. Egy utca, ahova nem lehet behajtani, de tele van autóval. Csodás!

A segítségüket abban kérném, hogy jelentessék meg a tapasztalataikat. Nézzenek körül, fényképezzenek. Nem kell sokat várni, hogy szabálytalankodót lássanak.

Hova jut ez a világ, ha ennyire nem vagyunk képesek betartani a szabályokat? Mi lesz itt, ha zsákutca lesz a Tüttősyből? Már most is kétszer annyian parkolnak itt, mint korábban, minden szabályt megszegve."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!