Olvasó

2016.06.24. 09:34

A Kórház és a Rendelőintézet egy jól menő vállalkozás!

Miből lehet mindezt megállapítani? A napokban egy barátom a laborban vizsgálatok előtt rosszul lett. Segítséget kerestem, a laboros hölgyek azonnal és határozottan tették a dolgukat. Odáig jutottunk, hogy el tudták végezni a vizsgálatot, de sajnos újabb rosszullét következett.

Civil Tudósítónktól

De itt én már , (ha nem aggódok), jól menő vállalkozásban érezhettem volna magam,mert mindenben hathatósan intézkedtek. Jöttek a betegszállítók, figyelmesen, kedvesen átszállították a beteget a Sürgősségi Osztályra, majd kedvesen jobbulást kívánva távoztak. A betegfelvételnél az ügyeletes orvos türelmesen, a betegre nézve, megnyugtatóan elvégezte az első vizsgálatot, felvételt.

Kissé a háttérben egy ember, akit kisegítő személyzetnek gondoltam, csak csendesen gondolatokat formált és azt közölte is kollégájának.

Jó lenne a hordószék üléstámláján állítani, majd hozzálátott. Közben jobb megoldás adódott, a szállítóágy. Át kellett tenni a barátom,

és már fogta is, emelte, míg én figyelmetlenül egy beteggel beszélgettem. Rám szólt határozottan, hogy figyeljek a hozzátartozómra. Elszégyelltem magam, mert láttam a szemén, hogy elvárja, legalább ennyit nekem is illik megtenni. És milyen igaza volt!

Majd mikor tudomására jutott, a barátom angol származású, és nem ért mindent pontosan magyarul, angolul nyugtatta, beszélgetett vele. Tényleg a segítő személyzet volt! A Sürgősségi Osztályvezető Főorvosa!

Ő segítette az osztályt, hogy minden flottul menjen.

Mikor közöltem vele, hogy szégyellem, mert nem tudtam ki ő, és gratuláltam lelkiismeretes munkájához, kezet ráztunk, és szerényen, halkan, csak ennyit mondott: Náluk ez a minimum! és elviharzott.

De ez a néhány halk szó, még mindig a fülemben motoszkál.

Ha már vállalkozást említettem, ideje lenne fizetnem.

Mindenkinek köszönöm! +áfa:hálásan!

Kívánom a betegellátás minden részében viruljon a Vállalkozás!

Címkék#olvasói

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!