Olvasó

2016.04.26. 17:01

A Körtánc AMI és a Coppélius Műhely sikerei

Zalaegerszeg - Április 23-án tánccsoportunk részt vett Sümegen a Kisfaludy Sándor Művelődési Központban rendezett VIII. Dunántúli táncversenyen.

Civil Tudósítónktól

Kiemelkedő teljesítményéért szép eredményekkel gazdagította a szakmai zsűri a Körtánc AMI Moderntánc tagozatának növendékeit és a Coppélius Műhely Felnőtt moderntánc csoportjának táncosait egyaránt. Kiemelt arany minősítésben részesült a Körtánc AMI „Az elfeledett idők álmai” tánszínházi darab „Corelli” részlete, a „Ragacs” című duettje (koreográfia Horváth Barbara és Molnár Míra). Arany minősítésben részesült az „Erős leszek” Pete Csenge, Szládovics Anna, Szládovics Fanni előadásában, „Az első” szóló koreográfia Kiss Csenge előadásában, a Coppélius Műhely „Szürke” című koreográfiája. Ezüst minősítésben részesült a Coppélius Műhely „Kapocs” c. koreográfiája, a Körtánc AMI „See you again” koreográfiája, „Az elfeledett idők álmai” egy részlete, a „Run the world” c. koreográfia. Bronz minősítést kapott a Körtánc AMI „Szabadon”című száma Ferenczi Glória és Szép Lili előadásában. Felkészítő tanártársam Szalay Tamás. „Az elfeledett idők álmai” legközelebb május 10-én és 24-én 8 órakor, és igény szerint délután kettő órakor lesz látható a VMK színháztermében.

Bata Ildikó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!