Olvasó

2016.02.06. 08:50

Csak a nézését meg a járását...

Pénteken délután önfeledt farsangi mulatságot tartottak a diákönkormányzat szervezésében a megyeszékhelyi Landorhegyi Sportiskolai Álatlános Iskolában.

Először Szép Lili, az Ady-iskola 4. b és Ferenczi Glória, iskolánk 5. b osztályának tanulója mutatta be a Körtánc Alapfokú Művészeti Iskola produkcióját.

Ezután először az iskola tiszteletbeli tanulója, Gyömbér kutya és osztálytársai, a 3. c-sek mutatták be műsorukat Gyömbér és a menő csapat címmel.

Felkészítőjük dr. Gombos László állatorvos, a kutya gazdija, valamint a tanító nénik.

Majd következtek az 1. osztályosok: Tekeredik a kígyó , a  Po-po tangó és a Cirkusz című felvonulási produkcóval.

A másodikosok bevállalták a manapság népszerű sláger alapján a a Csak a nézését meg a járását produkciót, aztán a bések Maszkabáloztak és Baj volt náluk  a részeg tengerésszel.

Következtek a 3. osztályosok, azaz a Táncos lábú cowboyok és A dzsungel fenegyerekei

A  4. osztályosok közös tánca a Vidám szamba volt és szintén közös produkcióként Chocholate.

A felső tagozatosok idén először vállalták, hogy szakértő zsűri előtt mutatják be műsorukat.  Ők a Leg-leg oklevélért versenyeznek!

(A zsűri tagjai: Dänhardtné Csizmadia Piroska, Kovács Károlyné, Németh Rozália, Rákóczi Marianna, Sabján Judit, Solymossyné Sáfár Ibolya, Tóthné Németh Gabrialla tanárnők és Bőke Norman, a tavalyi diákönkormányzat elnöke, a Csány-szakközépiskola tanulója, a zsűri elnöke.)

Csak a szerelem!, mondták az ötödikesek délután fél háromkor, akiknél akadt egy százlábú is, de azt is megtudhatta tőlük a publikum, hogy „Mit mond a róka?”

Időutazást és cirkuszt kínáltak a hatodikosok a nézőknek, a 7 osztályosok felcsavarták a  szőnyeget, kavarták a karnevált. A 8. osztályosok a pályaválasztás témakörében mozogtak, de volt esküvői menet és  Men in Black is a repertoárjukban.

Eredményhirdetés jövő hét elején lesz, addig együtt izgulnak a gyerekek! A délután további részébe  DJ Holdosi Gellért táncoltatta a résztvevőket, valamint tombolára és zsákbamacka húzásra is sor került.

Rákóczi Marianna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!