Olvasó

2017.06.01. 17:20

Dr. Fülöp Valterról emlékeztek meg

PACSA/ZALASZENTMIHÁLY - Május 27-én, szombaton reggel a pacsai temetőben a síremlékénél emlékeztek meg tisztelői, munkatársai, barátai és családtagjai a település szülöttéről, dr. Fülöp Valter dandártábornokról (1972-2014).

Civil Tudósítónktól

Ezt követően Zalaszentmihályon rendeztek az emléke előtti tisztelgés céljából meghívott csapatok részvételével kispályás labdarúgótornát. (Meghívottak: BRFK XII. kerületi Rendőrkapitányság, BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság, Valter barátai, BRFK válogatott, BRFK-Csabagyöngye, Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, Zala Megye Öregfiúk, Zalaszentmihályi Öregfiúk, Takarékbank, NVSZ ).

A pacsai temetőben a síremlékénél emlékeztek meg tisztelői, munkatársai, barátai és családtagjai a település szülöttéről, dr. Fülöp Valter dandártábornokról   Fotó: André Ildikó

A díjátadóra délután fél négykor került sor, a díjakat dr. Fülöp Valter szülei és gyermekei adták át. Az első helyezést a Szentmihályi Öregfiúk Csapata nyerte el.

Ifjabb Oláh György

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!