Olvasó

2015.12.22. 12:49

Karácsonyváró délután a zalaegerszegi Landorhegyi Iskola 4. B osztályában

Osztályunkban már hagyománnyá vált, hogy a szeretet ünnepe előtt karácsonyváró délutánt rendezünk, ahol tanítóinkkal, szüleinkkel, testvéreinkkel együtt közösen készülünk az ünnepre.

Civil Tudósítónktól

Délután birtokba vesszük az iskola technika termét, sütjük a finom, illatos mézeskalácsokat. Az osztályban készülnek a szebbnél szebb karácsonyi díszek. Az idén ajándékdobozt, tobozmanót, papírfenyőt és gyertyatartót készítettünk.

Nagy Hanna, Trencséni Zsófia, Sziládi Abigél, Farkas Kristóf, Ambrus Levente

Ezen a napon az a jó, hogy anyukáink is ugyanúgy készülnek ötleteikkel, mint a tanító nénik, és velünk együtt szaggatják a sütiket, készítik a díszeket. Meg is háláljuk ezt! Osztályunk német két tanítási nyelvű osztály, így a kinder puncs elkészítése nem jelent nehézséget. Az idén is nagy sikere volt, az ünnepi készülődés közben szívesen fogyasztották vendégeink.

Horváth Gergő, Salamon Donát, Vajda Brendon, Iván Zsuzsánna, Balázs Kármen

A délután zárásaként előadtuk ünnepi műsorunkat. Magyar, német és angol nyelven is énekeltünk. Közben meggyújtottuk „szeret-gyertyánkat”, aminek lángja első osztálytól kezdve ég, jelzi mindannyiunk egymás iránti szeretetét, figyelmességét, összetartozását. Ez a legszebb napunk karácsony előtt az osztályunkban: eljönnek a szüleink, együtt vagyunk, sokat nevetünk, énekelünk, beszélgetünk. Nem is tudnánk elképzelni másként a karácsony-várást!

Trencséni Zsófia, Török Viktória, Kottinger Gréta, Ambrus Levente, Barkaszi Anna, Balázs Kármen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!