Olvasó

2015.06.21. 19:10

Pénteken rendezték a Pacsai Általános Iskolában a hagyományos ballagási és tanévzáró ünnepélyt

A virágokkal és feliratokkal szépen feldíszített épületben először a 7. osztályosok, majd Pálos Henrietta igazgatónő búcsúzott a ballagóktól, aztán pedig a végzősök következtek: verssel, szöveggel és az ünnephez illő idézetekkel köszöntek el tanáraiktól, diáktársaiktól.

Civil Tudósítónktól

A tanév értékelését Zsigmond Istvánné intézményvezető-helyettestől halhatták az jelenlévők. Ennek keretében a hagyományos könyvjutalmakon túl egyéb díjak is gazdára találtak. Az év alsósa Farkas Bálint 4. osztályos tanuló lett, aki a négy év alatt számos megyei versenyen vett részt kitűnő eredménnyel. Emellett négyen érdemelték ki a nevelőtestület dicséretét kiemelkedő kulturális teljesítményükért: Dancsák Dénes (3.o.), Kutasi Botond és Tollár Natasa (mindkettő 4.o.), illetve Molnár Panna (5.o.).

A Baki Takarék idén is jutalmazott egy kiemelkedő eredményt elérő diákot. A 3000 forint értékű könyvvásárlási utalványt a 2014-2015-ös tanévben Dancsák Dénes kapta.

Idén először a Pacsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat jutalmat ajánlott fel a legjobban teljesítő roma tanulóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!