Olvasó

2016.04.11. 16:32

Sárvíz Kupa - tizennegyedszer

Alibánfa - Az Egervári László Általános Iskola Zalaszentiváni Tagintézménye és Alibánfa község Önkormányzata XIV. alkalommal rendezte meg a Sárvíz Kupa mezei futóversenyt, melyen 6 iskola 192 tanulója vett részt.

Olvasó

A versenyt Kajári Attila, a KLIK Zalaegerszegi Tankerületének igazgatója nyitotta meg. Beszédében kiemelte a rendszeres testmozgás iránti igény felkeltését, amely az iskolák és a szülők feladata, valamint a pozitív élmények biztosítását a tanulók számára. Rámutatott, hogy a rendezvény fontos szerepet tölt be a térség iskolái közötti kapcsolat élővé tételében.

Hegyi Lajos Tibor tagintézmény-vezető, a versenybíróság elnöke a versenyzőket és a felkészítőket tájékoztatta a lebonyolítás rendjéről, és felhívta a figyelmet a sportszerű versenyzésre. Fonódi Tamás, az intézmény egykori diákja (hosszútávfutó) pályabejárásra, majd a rajthelyre kísérte a versenyzőket.

A futamok befejezése után került sor az eredményhirdetésre, Gilincsekné Látrányi Ágnes, a versenybíróság titkára ismertette az eredményeket. A díjakat Blaskovics László, Alibánfa polgármestere, Országhné Tóth Ágnes tanügy-igazgatási referens és Fonódi Tamás adták át.

A rendezvény zárásaként Blaskovics László megköszönte a csapatok részvételét, reményét fejezte ki, hogy jövőre újra találkoznak. Ígéretet tett, hogy a következő évben még színvonalasabb körülményeket próbálnak biztosítani a verseny lebonyolítására.

Szermjagin Marianna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!