Botrány

2024.05.21. 07:25

Magyar Péter bizalmasa az elmúlt évek egyik legnagyobb csalásában érintett

S. Mária és társai piramisjáték-hálózat keretében megszámlálhatatlan embert vertek át – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„Minden a legnagyobb rendben” – ezzel a szöveggel nyugtatta az elmúlt évek egyik legnagyobb csalási botrányának sértettjeit Magyar Péter bizalmasa és legszűkebb stábjának tagja azután, hogy a bűnbanda vezetőjét már letartóztatták. Erről az ügyben indult eljárásban több tanú is beszélt – írja a lap.

Az iratokban az is fellelhető, hogy S. Mária az egyik károsultat azzal vezette meg a piramisjáték összeomlása előtt, hogy ő maga is befektetett az üzletbe, így nem kell aggódnia. 

Egy másik sértett pedig arról beszélt, hogy a csalási ügy főkolomposának letartóztatása után a nő volt az, „aki az ügyletek folytatásában aktív módon működött közre”.

Volt persze olyan személy is, akit nem sikerült csőbe húzni, miután az illető jogi képviselője nemcsak a csalás, hanem a pénzmosás gyanújára is figyelmeztette ügyfelét.

Emlékezetes, a bűnügy szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraikban tudó banda megszámlálhatatlan embert vert át, köztük ismert embereket és alvilági figurákat is. 

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában