Nemrég szabadult

2024.05.13. 09:50

Négy évet ült fegyházban Magyar Péter gazdasági vezetője

A Metropol cikke szerint Sájer Mária Judit éveken át egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalt, lopott és hamisított.

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Sájer Mária Judit nemrég szabadult a legsúlyosabb büntetés-végrehajtási intézményből, a fegyházból, ahova egy bűnszervezet fontos tagjaként 1200 ember meglopásáért, gátlástalan átveréséért került. Négy évet ült – írja a Metropol saját értesüléseire hivatkozva.

Szabadulása után Magyar Péter legközelebbi munkatársaként találta meg számítását. Nemcsak gazdasági vezető, ő irányítja Magyar titkárságát is

– olvasható a lapban.

Magyar Péter embere éveken át egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalt, lopott és hamisított, nyugdíjasok százait is gátlás nélkül meglopva. Bűntársaival nyolcmilliárd forintot tüntettek el, az összeg jelentős része azóta sem került elő.

Körülbelül hétmilliárd forintot sikerült elrejteniük a hatóságok elől

– derül ki a Metropol cikkéből.

Az ügy érdekessége, hogy

ő az édesanyja Magyar élettársának, akit az újdonsült politikus sok nyilvános szereplésére magával visz

– derítette ki a Metropol. Sájer Mária Judit a legszűkebb stábba tartozik. Ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-közösség pénzügyeit. A színpadra lépés előtt jellemzően vele vált szót utoljára Magyar Péter – írja a lap.

További részletekért kattintson.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában