Ozmánbük

2015.08.01. 18:19

Falunap Ozmánbükön

Ozmánbük - A mintegy 200 fős kis észak-zalai település hagyományos augusztus eleji falunapján szombaton a pálinkamustra és a sütiverseny mellett az új játszótér avatására is invitálta a lakókat a Kovács Anikó polgármester vezette önkormányzat.

Arany Horváth Zsuzsa

A pálinkaversenyen Molnárné Kósa Adrienn, Kovács Gyula és Kész Ferenc bírálta a birsből, ribizliből, körtéből, szilvából, barackból készült nedűket. A nyertesek okleveket, ajándéktárgyat kaptak.

Fotó: Katona Tibor

Az eredményhirdetés előtt vehette birtokba az ifjúság (huszonkét 12 év alatti gyerek él a faluban) az EU-s szabályoknak megfelelő játszóteret, amelyhez még a korábban a községben működő zoknigyár is hozzájárult. Pályázatból is forráshoz jutott, az évente 22 millió forintból gazdálkodó önkormányzat így 1,3 millió forintból valósíthatta meg a gyerekek örömét jelentő fejlesztést.

Fotó: Katona Tibor

Az est folyamán az ifjúsági klub által szervezett íjászati bemutató, kulturális műsor és könnyűzenei koncert szórakoztatta a közönséget.

Címkék#Ozmánbük

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!