Pókaszepetk

2016.12.22. 19:41

Ünnep Pókaszepetken

Pókaszepetk - December 20-án 10. alkalommal ünnepeltek a pókaszepetki templomban a Festetics Kristóf Általános Iskola tanulói.

Az iskolásokkal tartott a helyi óvoda, a Vadkörtefa Énekkar, a szülői közösség, a pókaszepetki lakosság és a környező falvak csoportjai. Az adventi időszakban iskolánk tanulói sokat készültek az ünnepek ünnepére. Elkészítettünk egy nagy adventi koszorút, amelyen hétfőnként versek, dalok kíséretében meggyújtottuk a hit, a remény, az öröm és a szeretet gyertyáit.

A községi közös karácsonyi műsorban fellépő gyerekek a templomban Fotó: Pókaszepetki iskola

Karácsonyi díszbe öltöztek az osztálytermek és a templom, ahol a műsorban felcsendültek a legszebb karácsonyi versek és dallamok az óvodások, az iskolások és a Vadkörtefa Énekkar közreműködésével. A fináléban az összes szereplő diák és a felkészítő pedagógusok együtt énekelték a Karácsonyi álom című dalt. A gyermekeket ajándék szaloncukor várta, s finom tea és forralt bor illata csalogatta az ünneplőket. A hideg ellenére megtelt a tér emberekkel. Mi hisszük és reméljük, hogy mindenkinek örömmel telt meg a szíve, és szeretet hatotta át lelkünket, hiszen ez a gyógyító szeretet a legszebb ünnepre készít fel bennünket.

Kovács Árpádné




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!