A szerelem és a Szan-Dia

2017. március 24., 08:48 fotós: Szakony Attila
komment
Szalai Kata, a Zala Szépe idei királynője, Tikos Kitty fitneszmodell és Dolmányos Edina lemezlovas. A magazinunkban korábban szereplő sikeres nagykanizsai hölgyek életpályája ugyan eltérően alakult, ám örökre egy óriási család tagjai maradtak. A Szan-Dia Fitness Sport Clubot vezető Vágó família, immár közel harminc éve, a mozgás szeretetén túl az élet kihívásaira is neveli a tanítványokat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Vágóékkal nem könnyű időpontot egyeztetni, hiszen délutánonként több csoportnak is edzéseket tartanak, a hétvégéken pedig általában versenyekre utaznak.

Két lányuk kirepült a családi fészekből, de munkájuk a 2008-ban megnyitott fitneszkomplexumhoz kötik őket, hiszen gyermekkoruk óta pezseg a vérük, a sport az életük.

Tóthné Vágó Alexandra révén két csöppség is totyog a táncoló lábak között. Dániel három, míg Milos két éves, és édesanyjuk június elejére várja a következő babát.

A családi idillt semmivel nem lehet megzavarni, mint mondták,  az évtizedek alatt hozzászoktak a gyerekzsivajhoz.

- Minden Szombathelyen kezdődött, a főiskolán ismertem meg a tornászként kiválóan sportoló, szorgalmas és persze nagyon csinos helyi lányt, Marcsit – mesélte a labdarúgással foglalkozó Vágó László.

Fotó: Szakony Attila

– Azonnal szerelem szövődött közöttünk, s közösen terveztük az életünket. Kanizsán az Olajbányász SE tornász szakosztályt indított, éppen női edzőt kerestek, míg a labdarúgó utánpótlást rám bízták. Már akkor felvetődött bennünk a gondolat, milyen jó is lenne együtt dolgozni, ám az akkori vezetés  nem támogatta ezt az ötletet, mondván a házaspárok közötti feszültség, az esetleges véleménykülönbség árt a gyerekeknek.

(Részletek a Prémium magazin tavaszi számában.)

2017. március 24., 08:48 fotós: Szakony Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...