Programok

2017.07.27. 07:57

,,Nyaralok, de rossz az idő. Mit csináljak?” – Segítünk!

Akár Hévízen, akár Vonyarcvashegyen tölti, a szabadságát az eső alaposan ront az élményen. Ha rossz az idő, akkor sincsen minden vesztve: rengeteg „benti” program várja.

Rákos Bianka

Hévízen már június 11.-én megnyílt az Angyalok és Csavargók Nemzetközi Művésztelep zárókiállítása a városi könyvtárban. A pazar festmények szinte kényeztetik a szemet, ha rajong a művészetekért ne hagyja ki, hiszen már csak augusztus 17-ig láthatja.

Ha nem volt elég a művelődésből, akkor tekintse meg a Hévíz Muzeális Gyűjteményt, mely a sétálóutcai Fontana Filmszínház emeletén található. Állandó kiállításuk „A világon egyedüli – Balneológiai és helytörténeti tárlat” hétfőtől szombatig 9:00 -17:00 tart nyitva.

A bor kedvelőknek Vonyarcvashegy tartogat érdekességeket. XXIV. Vonyarci Boros Forgatag, a Kossuth utcai rendezvénytéren várja a látogatókat. Fellépők, színes családi programok és persze jó borok. Ma este nyolc órakor A jó Laci Betyár műsorát tekinthetik meg, holnap a Kelemen Kabátban koncertezik ugyanabban az időpontban, de a hétvégére is számtalan sztárvendég érkezik.

Lentiben sem fog unatkozni, a Városi Művelődési Központban péntekenként 20.00-22.00 óráig élőzenés programokat láthat, meglepetés sztárvendégekkel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!