Programok

2016.07.25. 15:15

Programok, rendezvények Zala megyében július 25-től

Tudja meg, mi történik Zala megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények július 25-től. Böngésszen és válogasson!

Munkatársainktól

AUGUSZTUS 4.

Fürge ujjak

Nagykanizsa - Folytatódik a Család-és Gyermekjóléti Központ „Egészséges nyár”rendezvénysorozata. Csütörtökön, délután négy órától a rajzolás, a papír hajtogatás, az ollóvágta iránt érdeklődő gyerekeket és családokat várják az intézmény udvarára. A Fürge Ujjak elnevezésű programon készített díszeket, játékokat haza is vihetik a résztvevők.

JÚLIUS 31.

Latin gitárest

Keszthelyen Arnaldo Freire spanyol és Petik Ákos magyar gitárművész ad koncertet július 31-én, vasárnap 20 órakor a Balaton-parti zenepavilonban. Latin dallamokkal szórakoztatják a közönséget.

JÚLIUS 30.

Hangverseny a templomban

Németfalu  - A kedden közölttől eltérően jövő héten, július 30-án szombaton este tartanak hangversenyt a németfalui Magyarok Nagyasszonya-templomban. A 19 órakor kezdődő koncerten fellép Cordula Finke-Hölzl, Anna Wienecke, Freda Groth, Inge Götte, Melanie Heczko, Lotte Ohlendorf, Helmut Batzing-Kraft, Hubert Ohlendorf, Peter Goldner Asmus Hess, Gustav Ohlendor és Dankos Attila, közreműködik az egerszegi zeneiskola igazgatója, Győrffyné Könczöl Tímea és diákjai: Moser Lili Marleen, Dovszkai Réka, Bérczesi Nóra.

Cserszegi sörnapok

Cserszegtomaj  - Tizedik alkalommal rendeznek sörnapokat a településen július 30-án és 31-én. Koncertekkel, kézműves sörökkel és kirakodóvásárral is várják az érdeklődőket a két nap folyamán.

Mulatság és pályatesztelés

Főzőversennyel kezdődik szombaton, fél háromtól, a becsehelyi falunap. A központi iskola udvarán tartandó, estébe nyúló rendezvényen az új műfüves pálya tesztelésére is sor kerül. Ám nem csak a sportkedvelőkre gondolt a falu önkormányzata. A legkisebbeket többek köz kutyásbemutató, míg a felnőtteket a Kutyakölykök táncegyüttes és Éder Gabee szórakoztatja. A napot tűzijáték zárja.

Rúgják a bőrt

Tizenkilencedik alkalommal rendezik meg szombaton Várföldén a Válicka Kupát. A baráti focimeccsen tizenhat csapat lép majd pályára, a megye számos pontjáról. A csoportmérkőzések reggel fél 9-kor kezdődnek. A döntőt pedig este háromnegyed hattól tartják.

Bruti is szórakoztat

Szombaton kora reggel vízifocimeccseken melegíthet be Sand apraja-nagyja az aznapi falunapi rendezvényre. A kis dél-zalai kisközség nagy napján a humorista Bruti is pódiumra lép, ám country és báli zene is szórakoztatja majd az érdeklődőket.

Dalos találkozó

Az eszteregnyei Őszirózsa Dalkör szombaton ismét közös éneklésre invitálja azokat a művészeti csoportokat, akikkel évek óta jó kapcsolatot ápol. A nótázós délután 13 órakor kezdődik az eszteregnyei közösségi házban.

Ünnepel a település

Liszóban is szombaton rendezik meg a falunapot. A fél háromkor tartandó ökumenikus istentisztelet után tartják a program hivatalos megnyitóját. Ezt követően sokszínű kulturális programkavalkád kínál tartalmas időtöltést kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Sztárvendégek is pódiumra lépnek. Varga Miklós és Tóth Vera ad koncertet. Este pedig utcabálon engedhetik ki a fáradt gőzt a táncoslábúak.

Címkék#programok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!