Programok

2015.03.23. 06:20

Programok, rendezvények Zala megyében március 23-tól

Tudja meg, mi történik Zala megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények március 23-tól. Böngésszen, és válogasson!

ÁPRILIS 17.

Borbírálat

Zalaapáti – Április 17-én, pénteken 17 órakor kezdődik a helyi művelődési házban a hagyományos borverseny értékelése. A mintákat április 16-án 14-19 óra között, április 17-én 14-16 óra között várják a szervezők a zalaapáti művelődési házban. A nedűket Dr. Kocsis László professzor, PEGK kertészeti tanszékvezető; Kovács Ottó szakmérnök; Vízvári Sándor szőlész-borász; Szládovics László szőlőtermelő-borász értékeli.

 

ÁPRILIS 11.

ÉdesBáytámKisfiam - Köszönet

Zalaszentiván – Április 11-én, szombaton az Élhetőbb Zalaszentivánért Közhasznú Egyesület, a Zalaszentiváni Római Katolikus Plébánia jótékonysági irodalmi-zenés délutánra várja mindazokat, akik szeretnének találkozni a kötet szerzőjével, Széperdei Zsolttal. A szervezők egyúttal köszönetet mondanak a sok-sok segítségéért, ajándékműsorral kedveskednek! A rendezvény házigazdája: Dormán Miklós Zalaszentiván polgármestere. A rendezvény védnöke: Sömenek István érseki tanácsos, plébániai kormányzó

Az rendezvény helyszíne: Zalaszentiván, IKSzT nagyterme.

Program: 
14.00 óra Megnyitó Dormán Miklós polgármester úr
14.05 óra ApátiCitera Szakkör - Bohémdalok 
14.20 óra: Köszöntő beszéd - Sömenek István érseki tanácsos
14.30 óra: Tőzike Dalkör - Népdalok
14.45 óra: Horváth Z. László - Megmondtam én... című műsora
15.10 - 15.45 kötetlen beszélgetés a versek szerzőjével, agapé. 
A rendezvény látogatása díjtalan, adományokat a szervezők szívesen elfogadnak.

 

ÁPRILIS 2.

Kemenceházi tojásfestés

Teskánd – Április 2-án, csütörtökön késődélután húsvéti tojásfestésre várják az érdeklődőket a teskándi Kemence-házban. A népi hagyományokat felelevenítő program 18 órakor kezdődik, a szervezők kérik, hogy főtt-, vagy kifújt tojást mindenki vigyen magával.

A szőlő szaporításról

Keszthely – Április 02-án, csütörtökön a Pannon Egyetem Georgikon Kar „D" épületének konferencia termében a szőlő szaporítóanyag előállításról és a szőlőtermesztés növényvédelmi kérdéseiről tartanak regionális fórumot. A tanácskozáson Zala, Vas, Veszprém, Somogy megyéből várják a szőlő szaporítóanyag előállítókat, illetve a hegyközség képviselőit.

 

ÁPRILIS 1.

Nevelési helyzetek

Zalaegerszeg – Kényes nevelési helyzetekhez, különleges szülői szituációkhoz ad útravalót dr. Kádár Annamária pszichológus marosvásárhelyi egyetemi adjunktus, a Mesepszichológia című nagy sikerű kétkötetes könyv szerzője előadása, amelyet április 1-jén szerdán 17 órakor hallgathatnak meg a zalai érdeklődők a Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tornatermében. A szervezők várják a programra a város pedagógusait, a szülőket, nagyszülőket, s minden érdeklődőt.

 

MÁRCIUS 31.

Felkészülés a húsvétra

Lendva – A Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet szervezésében Bódis Tamás református lelkész tart előadást kedd este hat órai kezdettel a Bánffy Központban. A Járatlan út elnevezésű program egy három részes sorozat záró rendezvénye lesz.

 

MÁRCIUS 30.

A Muravidék sorsfordító évei

Lendva – Kedden este hét órakor újra bemutatja a Városi Színház és Hangversenyteremben az Egy & Más Vándorszínház társulata az Olvadó jégcsapok című egyfelvonásos drámát. A történelmi tényeket feltáró mű dr. Göncz László azonos című regényéből készült.

 

MÁRCIUS 29.

Virágvasárnapi passio Zalaegerszegen

Zalaegerszeg – Húsvét előtt egy héttel, március 29-én barkaszentelési misét tartanak a megyeszékhelyi Mária Magdolna plébánia-templomban. A katolikus egyház e napot "virágvasárnapként" üli, emlékezvén Jézus Jeruzsálembe való bevonulására. A 10 órakor kezdődő misén barkaszentelés lesz, az énekkar pedig a passiot adja elő.

Almás a Skanzenben

Zalaegerszeg   – A Gyümölcsoltó Boldogasszony napja az oltás, szemzés hagyományos napja volt Magyarországon. A hagyományt idén is felelevenítik a Göcseji Falumúzeumban vasárnap, ahol negyedik alkalommal tartják meg a Gyümölcsoltó Boldogasszony napját. A programról szóló tájékoztatón elhangzott, hogy a falumúzeumban 2015. a göcseji alma éve lesz. A vasárnap 10-kor kezdődő programra érkezőket almapálinkával fogadják, a gyerekek almalevet kapnak. Megnyitó után bemutatkozik a két vendég település, Almásháza és Tilaj, majd szakmai előadások lesznek a gyümölcsészetről, az oltásról. Ezt a gyakorlatban is el lehet majd sajátítani, szakemberek segítségével idén is ki lehet próbálni az oltást. A múzeum biztosítja a szükséges alanyt, de az oltóvesszőt – amiből korlátozott számban áll rendelkezésre – elsősorban az érdeklődőktől várják, hozzák magukkal saját kedvelt almafajtáikból. 14 órakor elültetik a mindenki almafáját. 13 óráig lehet bevinni zsűrizésre az otthon sütött almás süteményeket. Tél végén két kisbárány is született a falumúzeumban, lesz tehát elég látnivaló az intézmény első tavaszi programján.

Megemlékezés a felszabadításról

Zalaegerszeg – 1945. március 29-én verte ki a szovjet hadsereg az utolsó német alakulatokat Zalaegerszegről. A város felszabadulásának 70. évfordulója alkalmából, az MSZP Zalaegerszeg Városi Szervezete szervezésében vasárnap 10 órai kezdettel, a Felszabadulási Emlékműnél (Bajcsy-Zsilinszky tér) megemlékezést tartanak.

Koszorúzás, főhajtás az ollári temetőben

Kemendollár – Koszorúzással, gyertyagyújtással emlékeznek meg mindazon honvédőkről a Kemendollár ollári részén lévő sírkertben, akik hetven esztendeje, 1945. március 29-én a községben teljesítettek szolgálatot. A főhajtásra és a kegyelet virágainak elhelyezésére március 28-án (szombaton), 8 órakor kerül sor.

A háború áldozatairól

Zalaszentgrót – Zalaszentgróton vasárnap a 9-es szentmise után a II. világháború zalaszentgróti befejezésének 70. évfordulója alkalmából a háború áldozataira emlékeznek a kis Zala-hídnál felújított emléktáblánál.

Húsvétváró programok

Szilvágy – Vasárnap délután két órától  a göcseji község művelődési házába húsvétváró kézműves foglalkozásra invitálják a gyerekeket. A játszóházi program után – várhatóan négy órától – a gödöllői Csillaghúr együttes mutatja be interaktív zenés előadását.

Polgárőr nap

Balatonmagyaród – Vasárnap 10 órától dél-zalai polgárőr napot rendeznek a faluban. A program keretében bűnmegelőzési előadás és rendőrségi bemutató is lesz.

 

MÁRCIUS 28.

Olasz barokk művek

Zalaegerszeg, Keszthely – A Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar és a Canterina Kamarakórus közös koncertet ad szombaton Zalaegerszegen, a zsinagógában 18 órakor, vasárnap pedig Keszthelyen a Fő téri templomban a 18 órai mise után, 19 órakor. Pergolesi Stabat Mater című műve és Marcello d-moll oboaversenye szerepel a műsorban. Közreműködik Sáfár Orsolya (szoprán), Wiedemann Bernadett (alt) és Bodnár Sándor (oboa).

Egyházmegyei Ifjúsági Találkozó Zalaegerszegen

Zalaegerszeg – A megszentelt élet évében, március 28-án Zalaegerszegen a Mindszenty Iskolában kerül megrendezésre az Egyházmegyei Ifjúsági Találkozó, amelyre a reggeli óráktól várják a fiatalokat és hozzátartozóikat a szervezők. A 15 órakor kezdődő záró szentmisét dr. Veres András megyéspüspök celebrálja.

Már lehet jelentkezni a Pintyőkére

Nagykanizsa – Március 28-án ismét megrendezi a kiskanizsai Pipitér Óvoda a nagy sikerű Pintyőke Fesztivált. Az immár nagy hagyományra visszatekintő Pintyőke Népi Gyermekjáték- és Gyermektáncfesztiválra évről-évre a városrész általános iskolájának tornatermében kerül sor. A fesztivált az óvodás korosztálynak szervezik, a gyerekek az óvónénikkel, netán óvóbácsikkal közösen játékfűzést, népszokásokat mutathatnak be maximálisan 10 perc időtartamban. A találkozó végén minden alkalommal van lehetőség arra, hogy a szakmai értékelő bizottság a fellépő nevelőknek tanácsot, segítséget, útmutatást nyújtson. A résztvevő gyermekeket a házigazda intézmény megvendégeli és egy kis ajándékkal is kedveskedik nekik. A délelőtt folyamán kézművesek tartanak bemutatót, a munkába a gyerekek és az óvópedagógusok is bekapcsolódhatnak. A házigazdák kiállítást is rendeznek a csoportokról készült fotókból, amennyiben a nevezők eljuttatják azokat hozzájuk. Nevezni a kiskanizsai Pipitér Óvoda elérhetőségein lehet.

Húsvéti játszóház

Zalaszentgrót – Kézműves játszóházat rendeznek szombaton 14 és 17 óra között a Turisztikai és Marketing Irodában. Mármarosi Mária a tojásírással ismerteti meg a gyerekeket, de lehet játékokat készíteni Kisné Balogh Mónikával, s húsvéti ajándékokat Benkéné Kovács Viktóriával. Kérik, hogy a résztvevők vigyenek főtt és kifújt tojást.

Harminc éve épült a faluház

Zalaszentlászló – A faluház megnyitásának harmincadik évfordulója alkalmából ünnepséget rendeznek február 28-án Zalaszentlászlón. A rendezvényen kiállítás nyílik a faluházat tervező Makovecz Imre munkáiból, délután pedig emléktáblát avatnak a Kossuth-díjas építész előtt tisztelegve.Az emléktábla-avatáson Manninger Jenő országgyűlési képviselő mond beszédet. Ezt követően Lóránt József méltatja a magyar organikus építészet 2011-ben elhunyt jeles képviselőjének munkásságát, majd 15 órától megtartják a harmadik tavaszköszöntő népdalkör találkozót a településen.

Húsvétváró túra

Vöckönd - A vöcköndi és nemesapáti hegyvidékkel ismerkedhetnek meg mindazok, akik részt vesznek a március 28-án (szombaton) rendezendő gyalogtúrán. A húsvétváró-turistákat 8.30 órára várják a község buszmegállójában, akiket a szervezők az egyik hegyi hajléknál vendégül látnak.

Koszorúzás, főhajtás az ollári temetőben

Kemendollár - Koszorúzással, gyertyagyújtással emlékeznek meg mindazon honvédőkről a Kemendollár ollári részén lévő sírkertben, akik hetven esztendeje, 1945. március 29-én a községben teljesítettek szolgálatot. A főhajtásra és a kegyelet virágainak elhelyezésére március 28-án (szombaton), 8 órakor kerül sor.

Kézműves termékek

Zalaegerszegen, a Keresztury VMK-ban szombaton 14 órakor nyílik az Egyedi kézműves termékek vására és Stelázsi nevű rendezvény.

Szombaton Gutorföldén rendeznek 8.30-tól kézműves vásárt, helyi kézművesek munkáiból a szabadtéri színpadnál.

 

Borversenyek

Zalaegerszegen szombaton 16 órakor, a Vándor Vigadóban kerül sor a városhoz tartozó szőlőkben termelt borok versenyének eredményhirdetésére.

Zalalövőn, az általános iskola aulájában tartja éves borbírálatát szombaton a helyi Borbarát Kör.

Szombaton 13 órától Hahóton is borversenyt tartanak a művelődési házban.

Olasz barokk művek

A Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar és a Canterina Kamarakórus közös koncertet ad szombaton Zalaegerszegen, a zsinagógában 18 órakor, vasárnap pedig Keszthelyen a Fő téri templomban a 18 órai mise után, 19 órakor. Pergolesi Stabat Mater című műve és Marcello d-moll oboaversenye szerepel a műsorban. Közreműködik Sáfár Orsolya (szoprán), Wiedemann Bernadett (alt) és Bodnár Sándor (oboán).

 

Családi délután

A keszthelyi Balatoni múzeumban a húsvét jegyében rendeznek családi délutánt szombaton 14 órától. Szó lesz a húsvéti népszokások, a tojásfestés, a locsolkodás eredetéről.

 

A pókok világa

Gyenesdiáson, a Természet házában szombaton Csak a vízipók csodapók? címmel tart előadást Kovács Péter 10 órától, 13-tól 17 óráig pedig tavaszi túra indul a fénykereszthez pókokkal, rovarokkal.

 

Teljesítménytúra

Vonyarcvashegyen szombaton a természetbarátoknak az immáron 27. alkalommal megrendezésre kerülő Lepke túrát ajánlják a Keszthelyi-hegység területén. A teljesítménytúrára 3 különböző távon (15, 25, 40 km) lehet nevezni. Az indítás mindhárom távon 7-11 óra között folyamatosan, a vonyarcvashegyi vasútállomáson lesz.

Madárodú kihelyezés

Balatongyörökön szombaton 10 órától a Bélapi pihenő erdei szalonnasütőnél jókedvű, igazi tavaszi szombat délelőtti programra várnak mindenkit az erdő szélére, ahol az óvodások segítségével madárodúkat helyeznek ki, majd a tűzoltó egyesület friss lángosát kínálják.

Pálinkamustra

Szombaton 17 órakor negyedik alkalommal rendeznek pálinkamustrát Galambokon az iskola éttermében. Az otthon vagy bérfőzött pálinkákat várják a szervezők.

 

Pintyőke fesztivál

A kanizsai és környékbeli óvodák résztvételével rendezik meg szombaton 9-től a Pintyőke népi gyermekjáték- és gyermektánc fesztivált a kiskanizsai iskolában.

 

Piacnyitó

Szombaton 13 órakor tavaszi piacnyitót tartanak Zalakaroson. A helyi termékek és a kézműves kirakodóvásár mellett, a térség kulturális csoportjai is bemutatkoznak.

Idősek köszöntése

Szombaton 15 órakor a lenti-mumori kultúrházban, vasárnap ugyanekkor a máhomfai művelődési házban köszöntik a szépkorúakat.

 

MÁRCIUS 27.

Lelkigyakorlat Zalaegerszegen

Zalaegerszeg – Március 27-én pénteken, 28-án szombaton, és 29-én virágvasárnap nagyböjti lelkigyakorlatot tart Kiss László pákai plébános a zalaegerszegi Mária Magdolna plébánia-templomban. A szentmisék mindhárom nap 18 órakor kezdődnek.

Jótékonysági vásár húsvétra

Nagykanizsa – Pénteken 8 és 17, illetve szombaton 8 és 12 óra között rendezi meg hagyományos húsvéti jótékonysági ruhavásárát a kiskanizsai Sarlós Boldogasszony Katolikus Karitász a templom mögötti közösségi házban. A befolyt összeget és a pénzadományokat a rászorulók megsegítésére fordítják.

Haydn és a többiek

Nagykanizsa - Pénteken 18 órától a 16. Kanizsai Esték sorozat keretében a Nagykanizsai Református Hitközség, valamint a Krátky István Zenei Kulturális Egyesület szervezésében a Német-Magyar Bariton Trió Haydn és más kortárs zeneszerzők által komponált zeneműveket ad elő a református templomban.

Rákóczira emlékeznek

Zalaegerszeg   – II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulója alkalmából városi emlékünnepséget tart a Rákóczi Szövetség Zalaegerszegi Szervezete és a Zalai Magyar Nemzeti Szövetség pénteken (27-én). 15 órakor emlékmenet indul a Mártírok útja – Rákóczi út sarkától a polgármesteri hivatalhoz, ahol Paál István, a szervező egyesületek elnöke köszöntőjét követően a Zrínyi-gimnázium tanulói adnak műsort, majd Stárics Roland tanár mond ünnepi beszédet.

Műhelybemutató

Márokföldön ma, holnap és vasárnap 9-18 óra között Palisca Mária keramikus műhelybemutatóval várja az érdeklődőket.

Húsvéti munkálkodás

Csesztregen, az IKSZT-ben ma 16 órától húsvéti kézműves foglalkozást tartanak.

Él a ház

E címmel rendezi hétvégi programjait a zalaegerszegi Gébárti-tónál levő Kézművesek Háza. Mától vasárnapig továbbképzés lesz a csipkekészítőknek, kovácsoknak. Vasárnap 14-18 óra között kézműves játszóházak működnek majd a húsvét jegyében.

Rákóczi emléknap

Keszthelyen II. Rákóczi Ferenc emléknapján városi megemlékezést tartanak a Rákóczi-szobornál, ma 16.30-kor.

Jótékonysági koncert

Ma 18 órakor Balatongyörökön, a Bertha Bulcsu Művelődési Házban a Kárpátalján élő magyarok megsegítésére a Balatongyöröki Honismereti Kör szervezésében jótékonysági koncertet rendeznek.

Könyvbemutató

Szepetneken az IKSZT épületében ma 17 órakor bemutatják Mihovics József adriai útirajzokat tartalmazó, Odalenn délen című könyvét.

Visszatekintés

E címmel nyílik meg ma 17 órakor Nádler László festőművész életmű kiállítása az alsópáhoki művelődési házban.

Előadás

Kozmikus fenyegetettségünkről és védettségünkről tart előadást ma 18 órától a letenyei könyvtárban Bánfalvi Péter, a TIT megyei elnöke. Derült idő esetén távcsöves bemutató is lesz.

Szentpétervár képekben

Pénteken Lentiben 18 órakor Szentpétervár képekben címmel nyílik meg Igor Goryachev kiállítása a művelődési központban.

 

Könyvtári program

Pénteken Csömödérben rendeznek húsvéti kézműves foglalkozást a könyvtárban 16 órától.

 

MÁRCIUS 26.

A gyermek és a bizalom

Zalaegerszeg – Március 26-án, csütörtökön 16.30-kor rendez összejövetelt a Zalai Mentálhigiénés Egyesület szülőklubja az egyesület központjában (Kossuth u. 46-48). Ez alkalommal Básti Zoltán családterapeuta tart előadást A gyermek és a generációk közötti bizalom címmel.

Irodalmi Jelen

Keszthely – Március 26-án  18 órakor folytatódik az Irodalmi estek sorozat a Balatoni Múzeumban. Ezúttal az Irodalmi Jelen folyóiratot mutatja be két szerkesztője, Hudy Árpád és Boldog Zoltán. Hudy Árpád újságíró, nyelvész. Dolgozott a Szabad Európa Rádiónál, majd a Nyugati Jelen című aradi napilap németországi tudósítója. 2001-től Münchenből szerkesztette az újság irodalmi mellékletét, az Irodalmi Jelent. Boldog Zoltán    Szegeden él, középiskolában tanít. Első kötete: Kihez beszél ez a faszi? – tárcák egy szegedi írótól címmel 2012-ben jelent meg.

Illemtan gyerekeknek

Zalaszentgrót – A Griff Bábszínház előadására várják a gyerekeket március 26-án Zalaszentgróton. Mosonyi Alíz Illemtan gyerekeknek című darabja kerül színre 10 és 14 órakor a VMK-ban.

A Tölgyvári kör összejövetele

Türje – Csütörtökön tartja e havi összejövetelét a Tölgyvári Kör. A rendezvényen, amely 18 órakor kezdődik a kultúrházban, a türjei helytörténeti- és hagyománykutató munka lehetőségeiről szól Czimbalek Tiborné.

Kötetbemutató a könyvtárban

Lendva  – V. Geresits Gizella Fénytörésben című tanulmánykötetének bemutatóját tartják csütörtökön este hat órakor a városi könyvtárban. A filozófiai és irodalomtörténeti esszéket tartalmazó kiadványt Szemes Péter kritikus, a Pannon Tükör kulturális folyóirat főszerkesztő-helyettese ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A bemutatón Király Boglárka és Dányi József vers- és prózamondók működnek közre.

 

MÁRCIUS 25.

Allergiás betegségek

Zalaegerszeg – Március 25-én, szerdán fél ötkor az ÁNTSZ épületében tartja összejövetelét a Szív-és Érbeteg Egyesület. Vendégük dr. Vecsey Zsuzsanna tüdőgyógyász, aki az allergiáról beszél majd.

 

MÁRCIUS 24.

KAP-tájékoztató

Csonkahegyhát – A helyi faluházban március 24-én kedden 10 órától Zsédely Attila falugazdász tart tájékoztatót 2015-2020 közötti KAP szabályozásával kapcsolatban.

 

MÁRCIUS 23.

Tematikus műhelynap

Kerkaszentkirály   – A közös kertünk Zala nevű projekt keretében, a zalai hegyhátak értékeinek megőrzése témakörben  szervez fórumot hétfő délelőtt kilenc órai kezdettel a kerkaszentkirályi természetházba a Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület. Az eseményen többek közt az energiaellátás, a vízellátás és szennyvízkezelés kérdései kerülnek napirendre, de  a szőlőhegyek alternatív hasznosítási lehetőségeiről is szó lesz.

 

RENDEZVÉNYEK A HÉTEN

Zalaegerszeg

Hevesi Sándor Színház: 10.00 Semmi (Széchenyi-szakközépiskola); 19.00 Csókos asszony (Lendva)

Griff Bábszínház: 10.00, 14.00 Illemtan gyerekeknek (Vuk- és Frakk-bérlet)

Városi hangverseny- és kiállítóterem: „plakátOK!" címmel Árendás József grafikusművész kiállítása (április 2-ig)

Keresztury Dezső VMK: Jézus élete címmel Aknay János, ef.Zámbó István és Tábori Csaba képzőművészek kiállítása (március 25-ig)

Móricz Galéria: Németh Miklós grafikusművész kiállítása (április 10-ig)

Nagykanizsa

Hevesi Sándor Művelődési Központ: Szekeres Emil festőművész kiállítása (március 28-ig); Zrínyi Miklós-Bolyai János Általános Iskola tanulóinak rajzkiállítása (április 6-ig); „A víz világnapja" pályázati kiállítás (április 8-ig)

Keszthely

Helikon Kastélymúzeum állandó kiállításai: Főúri életforma a 18-19. században (kastély); 18-19. századi kocsik, hintók és lovas szánok (Hintókiállítás); Öt földrész trófeái (Vadászati kiállítás); Vadászalkotók tárlata (április 27-ig); 19-21. század vasútjait szemléltető óriásmodell (Modellvasút kiállítás); Trópusi és mediterrán növényvilág (Pálmaház)

Georgikon Majortörténeti Kiállítóhely állandó kiállításai: A növénytermesztés eszközei és gépei; Majorok és népe a 18-20. században; A keszthelyi agrárszakoktatás története; A gabonatisztítás-, tárolás- és mérés eszközei a 19. században; Szőlészet és borászat a Balaton-felvidéken; Állattenyésztési kiállítások; Kovács-, bognár-, és kádárműhelyek

Hévíz

Festetics György Művelődési Központ: A világon egyedüli: Balneológiai és helytörténeti kiállítás ; Dr. Moll Károly orvostörténeti emlékszoba (Szent András Reumakórház „B" osztály) (állandó kiállítások); „Multietnikus dimenziók" című kiállítás (március 30-ig)

MOZI

Zalaegerszeg: Art Mozi: 16.15 A küzdők (francia romantikus vígjáték); 18.00 Birdman – Avagy a mellőzés meglepő ereje (amerikai vígjáték); 20.00 A beavatott sorozat: A lázadó (amerikai kalandfilm); Cinema City: 15.00, 17.30, 20.00 Lázadó (amerikai kalandfilm); 13.20, 15.40, 18.00 Hamupipőke (amerikai film); 17.10, 19.30 Éjszakai hajsza (amerikai akció-kalandfilm); 16.20, 20.30 A cipőbűvölő (amerikai vígjáték); 18.30 Üzlet bármi áron (amerikai filmvígjáték); 14.45 Chappie (amerikai akció); 20.20 Focus – A látszat csal (amerikai krimi-vígjáték); 14.15 Spongyabob: Ki a vízből (amerikai animációs filmvígjáték); 13.00 Csingiling és Soharém legendája (amerikai animációs film)

Kanizsa: Cinema: 16.30 Mancs (magyar film); 17.45 Hamupipőke (amerikai film); 18.15 A cipőbűvölő (amerikai vígjáték); 20.00 Éjszakai hajsza (amerikai akció-kalandfilm); 20.30 A beavatott sorozat: A lázadó (amerikai kalandfilm)

Hévíz: Fontana: 1. terem: 14.30 Tüskevár (magyar ifjúsági film); 16.15 Nikolas az iskolában (francia családi film); 18.00 A beavatott sorozat: A lázadó (amerikai film); 20.00 Éjszakai hajsza (amerikai akciófilm); Kisterem: 16.00 Vad Magyarország – Vizek világa (magyar természetfilm); 17.00, 19.00 Fácángyilkosok (dán film)

VÉRADÁS

Zalaegerszegi Területi Vérellátó vérvételei: Vérellátó, Zalaegerszeg: 08.00-15.00; PTE Egészségtudományi kara, Zalaegerszeg: 14.00-16.30

Keszthelyi Vértranszfúziós Osztály vérvétele: Bibó-gimnázium, Hévíz: 13.00-15.00

TRAFFIPAX

Kattintson a részletekért, hogy hol és mikor mérnek a rend őrei Zala megyében. Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!