Púder Nélkül

2014.07.09. 11:30

Mi árulja el, hogy tetszünk a férfinak?

Nem titok, hogy a férfiak és a nők más nyelvet beszélnek: de hogyan érthetjük meg az erősebbik nem jelzéseit?

Horváth Viktória

Mint a kutya és a macska, úgy nem érti meg egymást a férfi és a nő. Segítségünkkel talán könnyebben megérthetik a férfiak rejtett jelzéseit: hogyan hozzák tudtunkra, hogy tetszünk nekik?

Ha egy férfi például az arcához ér, miközben ránk néz vagy velünk beszél, egy jel lehet. A vonzalom hatására az arc érzékenyebbé válik, így ösztönösen is odanyúlnak az urak. Emellett persze a haj, nyakkendő, ingujj igazítása is elég egyértelműen mutatja: a lehető legjobb formáját szeretné hozni nekünk. Az övvel vagy az övtartóval való babrálás is bizonyíthatja, nem vagyunk közömbösek a számára. Ezzel az önkéntelen mozdulattal ugyanis az ágyéktájékra tereli a figyelmet. A széttett lábak a nyitottságot jelképezik, ha felénk nyitnak ki.

A férfiaknál megfigyelhető, hogy ha számukra kívánatos nőt látnak, akkor ösztönösen kihúzzák magukat, hogy magasabbnak tűnjenek és behúzzák a hasukat, hogy vékonyabbnak. A nyitott száj is érdeklődést fejez ki, hiszen azt jelzi, már a következő lépésen jár az esze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!