Tanuld el a Madame Brigitte-stílust!

2017. május 11., 16:03 szerző: FMH-információ
komment
Egykor tanárnő volt, most a miniszterelnök feleségeként kell majd reprezentálnia Emmanuel Macron nejének, Brigitte-nek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Mosolygós, szőke nő, napbarnított arccal, kósza, mégis jól fésült fürtökkel – ezt a képet látjuk főleg Brigitte Macronról. Nehezen hihető, hogy már 64 éves – a konzervatív elkötelezettségűek felhánytorgatják, hogy 24 évvel idősebb a férjénél, sőt: a férfi még 15 éves diák volt, mikor az akkor a saját tanárnőjeként működő Brigitte beleszeretett. A szerelem mégis legyőzött minden akadályt.

Fotó: Vogue

A Bibinek becézett asszony fotóit elnézve a pozíciójához elvártan konszolidált öltözködést követ, de még hivatalos alkalmakkor is szívesen megvillantja izmos, formás vádlijait (természetesen szigorúan lakk tűsarkúban!), a térd fölött 5-10 centivel végződő, jól szabott, ujjatlan ruháiban. Ujjatlant amúgy is szívesen visel, a kor előre haladtának nyomait testedzéssel tünteti el. Színválasztására inkább a tiszta, visszafogott, de azért jól variálható árnyalatok jellemzőek: előszeretettel visel feketét és szürkét, hófehéret, bézst, élénk égszínkéket (kabátja és ruhája is van ilyen), a feltűnő mintákat viszont kerüli. Inkább rafinált részletekkel hívja fel a figyelmet, például keresztfonásos bőrapplikációval a mellrészen, vagy csipkéből szabott, térdig érő harangszoknyával. Ami a szoknyaválasztásait illeti, olykor meglehetősen merész darabokat, miniszoknyát is látunk rajta, még hivatalos eseményeken is. A táskái is letisztultak, igazi francia trendet követnek, s Brigitte kedveli a finom ékszereket.

A nyakában szinte sosem lóg semmi, inkább sportos, lezser sálakat visel, mint láncokat. És a fotókon mindig körömcipőben van, főleg kék, piros, fekete topánokat visel. Madame Macron legvonzóbb viselete azonban mégis az a ragyogó mosoly, amellyel a férjébe karol.

 

FMH-információ

2017. május 11., 16:03 szerző: FMH-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...