Receptek
2013.10.03. 16:04
Erdélyi sült csirke recept
Olvasónk Szűcsné Csercsics Szilvia receptje
Hozzávalók:
2-3 csirkemell
só
alma
1 kávés csésze feketekávé
1 kávés csésze tea
kevés cukor
zöldpetrezselyem
Elkészítés
A csirkemellet lebőrözzük és kicsontozzuk,sózzuk. Mérsékelt lángon mindkét oldalát szép rozsdásra átsütjük. Ráreszelünk egy almát, leöntjük feketekávéval és teával, és kevés cukorral puhára pároljuk. Tálalás előtt jól megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre