Receptek
2017.04.11. 11:31
Gluténérzékenyek is bátran ehetik: mandulás csokitorta liszt nélkül
A lisztérzékenyeknek sem kell lemondaniuk a finomságokról húsvétkor.
Kosztelnik Lászlóné
Nagykanizsa
15 dkg étcsokoládé
10 dkg cukor
10 dkg őrölt mandula
5 dkg vaj
3 tojás
A csokit darabokra tördeljük, és a vajjal együtt vízgőz felett kevergetve megolvasztjuk. A tojásokat felverjük és cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az őrölt mandulát, majd az olvasztott csokoládét, és jól elkeverjük. Kivajazunk egy őzgerincformát és beleöntjük a krémet. Előmelegített sütőben sütjük.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre