Gluténérzékenyek is bátran ehetik: mandulás csokitorta liszt nélkül

2017. április 15., 15:00
komment
A lisztérzékenyeknek sem kell lemondaniuk a finomságokról húsvétkor.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kosztelnik Lászlóné

Nagykanizsa

15 dkg étcsokoládé

10 dkg cukor

10 dkg őrölt mandula

5 dkg vaj

3 tojás

A csokit darabokra tördeljük, és a vajjal együtt vízgőz felett kevergetve megolvasztjuk. A tojásokat felverjük és cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az őrölt mandulát, majd az olvasztott csokoládét, és jól elkeverjük. Kivajazunk egy őzgerincformát és beleöntjük a krémet. Előmelegített sütőben sütjük.

2017. április 15., 15:00

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...