Húsvétra ajánljuk: almás is és krémes is

2017. április 12., 18:00
komment
Az alma mindig, minden ünnepre jó választás.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kosztelnik Lászlóné

Nagykanizsa

Almás krémes

6 tojás

6 evőkanál cukor

6 evőkanál liszt

1 csomag sütőpor

1 kg alma

 

A krémhez:

4 csomag vaníliapuding

1 liter víz

6 evőkanál cukor

6 tojásfehérje

 

A tetejére:

5 dl habtejszín


A tojásokból, cukorból, lisztből és sütőporból piskótát sütünk úgy, hogy a tepsi aljára almaszeleteket teszünk. Előmelegített sütőben megsütjük, majd felfordítjuk, hogy az almás része kerüljön felülre. A pudingot a vízzel, és a cukorral sűrűre főzzük, a tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, majd a meleg pudinggal elkeverjük. A tészta tetejére kenjük, erre jön a felvert habtejszín.

2017. április 12., 18:00

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...