Receptek
2017.04.11. 11:38
Kekszcsók recept húsvétra
Újabb recept a húsvéti készülődéshez
Kekszcsók
25 dkg háztartási keksz
25 dkg cukor
fél kocka margarin
3 evőkanál kakaó
2 egész tojás
10 dkg mazsola
5 dkg durvára vágott dió
A cukorból, margarinból, kakaóból és a 2 tojásból krémet főzünk. Ha már elég sűrű, levesszük a tűzről és belekeverjük az apróra tördelt kekszet, mazsolát, diót. Jól összekeverjük és még melegen zsírpapírra kis halmokat rakunk, díszíthetjük színes cukorral, kókuszreszelékkel. Majd száradás után másnap fogyaszthatjuk. Műanyag, zárható dobozban sokáig eltartható.
Győriné Németh Krisztina
Egervár
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre