Reklám

2016.07.15. 13:03

A nyár legnagyobb csobbanásával vár Zalakaros (x)

A Zalakarosi Fürdő alig fél év alatt megvalósult új fejlesztését 2016. június 16-án éppen a nyári iskolai szünet első napján, igazi nyári időben vehette birtokába a nyaraló közönség.

A fürdő joggal lehet büszke fejlesztésére, hiszen eredményességének köszönhetően saját erőből, 300 M Ft-os költségvetéssel hozta létre az új csúszda együttest, melynek egyes elemei egyedülállónak számítanak a dunántúli fürdők kínálatában. Az eseményről a különböző médiumok beszámolóit az alábbi oldalakon tekinthetik meg:

kanizsatv.hu/hirek/17848/kommentar-nelkul/

kanizsatv.hu/hirek/17855/uj-attrakcio/

www.mediaklikk.hu/video/ma-delelott-2016-06-16-i-adas

A látványában is adrenalinszint-növelő komplexum a már meglévő családi csúszdák mögött kapott helyet 5 új csúszdával. A közel 20 méter indítómagassággal rendelkező létesítmény hiánypótló a fürdő kínálatában: a 12 év feletti korosztály számára kínál izgalmakkal teli időtöltést.

Az egyik újdonság a különleges fény effektekkel rendelkező Magic Tunnel - Varázsalagút csúszda. Gumikarikában kényelemesen elhelyezkedve adjuk át magunkat a fények játékának. Közben azért legyünk résen, mert a kanyargó alagút vége váratlanul bukkan fel, és érkezéskor felcsapnak a hullámok! Zárt és nyitott részek váltakoznak az úgynevezett UFO csúszdán, melyen a 105 méter hosszan kanyargó alagút rendszert egy repülő csészealjra emlékeztető örvény teszi izgalmassá. Szédítő, földönkívüli élmény! A Kamikaze csúszda közel 50 méter és akár 70 km/óra érkezési sebességet is elérhetnek a vállalkozó kedvű látogatók. Traffipax mentes övezet, csak a vállalkozó kedv és a megfelelő csúszó-technika szabhat határt. A 68 méteres Turbo-csúszda érdekessége az átlátszó elemek alkalmazása, mely a külső szemlélődök számára is vizuális élményt nyújt. Aki pedig belebújik, hogy mindössze 7 másodperc alatt a maximálisra pörgesse pulzusát, az egy pillanatra a szabadesést is átélheti. Ugyancsak kivételesen érdekes élményt jelent a vadvízi száguldás szerelmeseinek a 85 méter hosszú Rafting-Inga csúszda. Minél nagyobb tempóban hagyjuk el a gyorsító alagutat, annál magasabbról siklik velünk a gumikarika a csúszda végét jelentő buckák és hullámok felé.

A lépcsőn kígyózó sorok tanúsága szerint az új komplexum nagy népszerűségnek örvend. Garantáltan adrenalin-függő lesz, aki kipróbálja és a 6 emelet magasság sem akadály, hogy újra és újra átéljük a pulzuspörgető élményt.

Fontos tudnivaló, hogy a fürdő új attrakciója strandbelépővel, külön jegy megvásárlása nélkül, korlátlanul látogatható.

furdo-zalakaros.hu/adrenalin-csuszdapark/

A csúszdapark létrehozásával elmondható, hogy a Zalakarosi Fürdő minden igényt kielégít bármilyen szórakozási céllal is érkezzenek a vendégek. A 4 évszakos családi fürdő ezzel a fejlesztéssel válik 4 generációssá. A kisgyermekes családok a gyermekvilág élményelemei között lubickolhatnak és felfedezhetik kültéren és beltéren is Vízipók Csodapók több száz kalandot ígérő vízi világát. Ha a szülők pihenésre, szaunázásra, vagy egy frissítő wellness masszázsra vágynak, csemetéiket képzett animátorokra bízhatják, akik vidám programokkal, interaktív és kreatív foglalkozásokkal, versenyekkel és nyereményekkel teszik teljessé a kicsik szórakozását. Nagy örömet okoznak a Neckermann Lollo & Bernie Kid's Club kabalafigurái. A maci és a zsiráf bármikor felbukkanhat a gyerekek között, akik minden alkalommal kitörő örömmel fogadják őket. A juniorok (12 pluszos korosztály) és a felnőttek az igazi adrenalin növelő kalandok után a hullámmedencében, a családi medencében vagy az élményfürdőben csatlakozhatnak családtagjaikhoz, barátaikhoz - a közös időtöltés meghatározó élmény a nyaralás során. Mindeközben a nyugalomra, gyógyulásra vágyó családtagok igénybe vehetik a magas színvonalú gyógyászati kezeléseket. A csendes, árnyékos, pázsitos parkban tökéletesen feltöltődik a pihenési céllal érkező látogató. Szinte egy külön világ a nyüzsgő élménystrand kínálta izgalmak után.

Aki a család minden tagja számára egy helyen keres kikapcsolódást, Zalakaros a legmegfelelőbb választás. A víz simogató érintése után a város új Termáltavának partján sétálva minden érzékszervünkre felüdülés vár: a táj szépsége, a csend hangja, a levegő illata, a frissítő zalai borok és ínycsiklandó zalai ételek kínálata akkor válik teljessé, ha mi magunk részeseivé válunk, és felfedezzük a természet csodáit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!