Reklám

2015.09.14. 12:11

Alacsony energiaköltségek - sikeresebb KKV-k (x)

A KKV-k számára különösen fontos az energiaköltségek alacsony szinten tartása. Itt a megoldás, amellyel könnyedén spórolhatnak.

Egy vállalkozás elsődleges célja, hogy kiadásait és bevételeit úgy tartsa folyamatos egyensúlyban, hogy a cég képes legyen hosszútávon és fenntartható módon profitot termelni. Ehhez természetesen nem elég csupán az eladásokra koncentrálni, felelős cégvezetőként mindenekelőtt a működési költségek optimalizálása a legfőbb feladat. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ cégcsoport ehhez nyújt hatékony segítséget, hiszen a csoport számára kiemelten fontos a hazai kis- és középvállalkozások támogatása, és nyilvánvaló, hogy az energiaköltség - legyen szó akár termelő- , akár szolgáltató cégről - jelentős tényező egy vállalat életében. A KKV-szektor igényeinek figyelembevételével kialakított egyedi szerződéses konstrukciók segítségével nem csupán jelentős megtakarítást érhetnek el a vállalatok, de egyben egy, a megszokottnál lényegesen kiszámíthatóbb és tervezhetőbb csomagot kapnak.

A megfelelő energiaszolgáltató partner kiválasztása fontos, és hosszútávú döntés, ám a szolgáltatóváltás rendszerint bonyolult adminisztratív teendőket ró a vállalatokra. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ ezen a területen is figyelembe veszi ügyfelei igényeit, így olyan megoldást kínál, melynek segítségével a szerződést sorbanállás nélkül, gyorsan és egyszerűen lehet megkötni a www.aramszolgaltato.hu weboldalon keresztül.

A KKV-szektor számára kínált konstrukció a kiszámíthatóbb és kedvezőbb villamosenergia költségek mellett további kedvezményeket, megtakarítási lehetőségeket is magában foglal. Az újonnan szerződő cégeket az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ cégcsoport automatikusan felveszi Partnerprogramjába, melynek keretében a vállalatok kedvezményesen vásárolhatnak meg számos, az üzleti ügyfelek számára hasznos terméket és szolgáltatást, mint például az irodabútor, az IT szolgáltatás, a gépjármű szervíz, vagy éppen oktatási szolgáltatások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!