Büki Gyógyfürdő (x)


komment
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja a gyógyulni, pihenni, fürdőzni vágyókat. A 14 hektáron fekvő fürdő 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt.

A Gyógy- és strandfürdő területén fedett, félig fedett és nyitott gyógy- és ivóvizes medencék csábítanak fürdőzésre. Az Élményfürdőben található fedett élménymedence felejthetetlen élményt ígér. A kicsiket pancsolómedencék, valamint gyermekfoglalkoztató szoba várja. Az igazán merészek egész biztosan kedvüket lelik a beltéri élménycsúszdákban.

A szaunázás szerelmeseit exkluzív Szaunavilág várja. A merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint élménymedencék teszi tökéletessé a szaunázás élményét. Az egyedi összetételű - alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – büki gyógyvíz nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A gyógyvíz jótékony hatását kezelések széles skálája egészíti ki. A Medical Wellness Centrumban szakorvosok felügyelete mellett végzett wellness-fitness kezelések szolgálják az egészség megőrzését.

Büki Gyógyfürdő Zrt.

9740 Bükfürdő, Termál krt. 2.

Tel.: 94/558-080

Fax: 94/358-023

E-mail: marketing@spabuk.hu

Internet: www.bukfurdo.hu


Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...