Reklám

2016.12.04. 21:02

Cselekedj jót! - Téged is vár a MikulásGyár a Zala Plazában (x)

A karácsonyi díszekbe öltöztetett Zala Plazában sétálva mindenki könnyedén kedvet kap az ünnepi készülődésre. Ám miközben már fejben a menüsort állítjuk összes és válogatjuk a megfelelő színeket a dekorációhoz, jusson eszünkbe még valami!

Karácsonykor, az ünnepi hangulat forgatagában nem elég csak a szeretteinkre gondolni! Hiszen sok olyan család és gyermek él Magyarországon, akinek egész évben nélkülözniük kell. Ezeknek az embereknek a megsegítésére jött létre a MikulásGyár.

A MikulásGyár az ország legnagyobb jótékonysági akciója, mely 2004 óta várja a felajánlásokat a nélkülöző családok számára. Évről évre növekedik nem csak az önkéntes segítők száma, de az adományok mértéke is. Sőt, a világ egyre távolabbi pontjairól is juttatnak el adománycsomagokat a MikulásGyár számára. A budapesti állandó gyűjtőpontokon kívül az országban további hét város bevásárlóközpontjaiban van gyűjtőpont, amely közül egyik a Zala Plaza.

Tegyük könnyebbé együtt a karácsonyt a rászorulók számára! Nem kell hozzá mást tenned, mind elhoznod ruhákból, játékokból, könyvekből és tartós élelmiszerekből álló csomagodat a Zala Plazába és leadnod a gyűjtőponton. Az adományokat december 2. és 21-e között várják a Vöröskereszt önkéntesei. A csomagokat a Magyar Posta segítségével juttatják el karácsony napján a mélyszegénységben élő családok számára. Idén a bevásárlóközpot egy 10 000 forint értékű üdülési csekkel mond köszönetet az adományozóknak, melyet a www.udulnijo.hu oldalon lehet beváltani 2017 április elejéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!