Reklám

2016.10.17. 11:38

Nyílt nap az Eckerlénél (x)

Munkahelyet keres? Október 22-én gyárlátogatást szervez a zalaegerszegi Eckerle Automotive Zala Kft. (Wlassics Gyula u. 13., megközelítés a Fenyő utca felől) 9-14 óra között, fél órás turnusokban leendő munkavállalóinak, állást keresőknek vagy munkahely váltáson gondolkodóknak, akiknek lehetőségük nyílik arra, hogy betekintést nyerjenek az európai minőségű üzem tevékenységébe. Ráadásul a családot sem kell otthon hagyni, mert színes programok várják a kicsiket is: lesz gyermeksarok, gesztenye- és lepény sütés. A látogatók között Eckerle ajándékcsomagot is kisorsolnak a szervezők.

A vállalat közel 400 főt foglalkoztat a megyeszékhelyen, de folyamatosan bővíteni kívánja dolgozói állományát, így jelenleg is munkaerőt toboroz.

Az aktuálisan nyitott pozíciókkal versenyképes fizetést és modern munkakörnyezetet kínál az Eckerle több területen is.

Jöjjön el szombaton, és ismerje meg az Eckerle tevékenységét! A vállalat autóipari beszállítóként olyan elemeket készít, amit többek között ablakemelőkbe, elektromos ülésállítókba, motorhűtő ventillátorokba, blokkolásgátló rendszerekbe és ablaktörlőkbe építenek be, a nyílt nap során ezekbe a folyamatokba láthatnak bele az érdeklődők.

A tavalyi évben a cégcsoport 207 millió eurós teljes árbevétele 160 millió darab alkatrész értékesítésével párosult.

Ez Magyarországon megközelítőleg 500 millió elem feldolgozását jelentette, így a cég büszkén mondhatja el, hogy 60 százalékos eséllyel találkozhatunk termékeivel a világ bármely új gépjárművében.

Címkék#eckerle

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!