Rendőrségi

2009.06.04. 02:28

Szétverte a villanyórát

Zalaegerszeg (ag) - Virágosládára támadt ismeretlen tettes kedden reggel Zalakaroson a pavilonsor előtt.

MTI

Zalaegerszeg (ag) - Virágosládára támadt ismeretlen tettes kedden reggel Zalakaroson a pavilonsor előtt. A növényeket kitépte, földre szórta, a kár 90 ezer forint.

A bankkártya mellett hagyott PIN-kóddal is segítette a tolvaj dolgát az a becsehelyi autós, aki nyitva hagyta gépkocsiját kedden Bánokszentgyörgyön. A lopásról a tulajdonos úgy értesült, hogy mobiltelefonjára értesítést kapott, mert számlájáról 100 ezer forintot vettek fel Zalaegerszegen.

Lapáttal verte szerte szét szomszédja villanyóráját egy férfi Zalakomárban, mert zavart az áthallatszó zene. Miután többször is hiába kérte, hogy halkabban szórakozzanak, ezért önhatalmúlag, 50 ezer forint kárt okozva vetett véget a mulatságnak.

Autóban felejtett női táska csábított lopásra kedden hajnalban egy alsópáhoki családi háznál. Az udvaron parkoló Chevrolet Spark személygépkocsi jobb első ajtajának zárját az ismeretlen tettes felfeszítette és az iratokat rejtő női táskát elvitte. A kár 23 ezer forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!