Rendőrségi

2014.10.27. 10:23

Kocsmában verekedtek össze

A helyi táncmulatság torkollott csoportos garázdaságba Zalaegerszegen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 26-án hajnalban egy zalaegerszegi szórakozóhelyen szólalkozott össze, majd verekedett hat férfi. A rendőröket egy nő hívta, mert az egyik helyi vendéglőben több szórakozó fiatal esett egymásnak. A zalai rendőrök tíz percen belül a helyszínre érkeztek, ahol három vérző férfit, és több összetört poharat, üveget és megrongált pultot találtak. A többi garázdálkodó addigra már elhagyta a helyszínt; közülük kettőt – személyleírás alapján – a Bíró Márton utcában fogtak el a rendőrök, egyiküket pedig az étterem előtt tartóztatták fel.

A hat feltételezett gyanúsítottat előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, akik részben elismerték a bűncselekmény elkövetését, azonban azt egyikőjük sem tudta megmondani, hogy miért verekedtek össze, illetve ki ütött először.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 31 éves, egy 20 éves, egy 32 éves és egy másik 20 éves  zalaegerszegi, egy 26 éves zalatárnoki, valamint egy 31 éves alsónemesapáti férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!