Rendőrségi

2016.04.21. 09:24

A motoros járt pórul a nagykanizsai baleset során

Nagykanizsa - Szerencsés kimenetelű baleset történ délelőtt a Zrínyi-Csengery utca kereszteződésében. Egy idős, 73 éves férfi próbált gyalogosan átjutni a Zrínyi utca egyik oldaláról a másikra, ám mikor az úttestre lépett, egy szabályosan haladó kismotor elé toppant.

Szakony Attila

A robogó sofőrje, hogy elkerülje az ütközés, megpróbált fékezni, majd elcsúsztatta a járművet. A motoros megsérült a manőver közben, a mentők kórházba is szállították a kezét fájlaló férfit. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a Zrínyi utca egyik forgalmi sávját, illetve karos forgalomirányítással oldották meg, hogy a közlekedés zavartalan maradjon. A baleset kapcsán tudni kell, hogy a Fő utca rekonstrukciója miatt, az autós forgalom nagy részét hónapok óta a Zrínyi utcára terelte az önkormányzat, ám ebben a kereszteződésben azóta sem festettek fel gyalogátkelőhelyet, így mindenki, aki ezen a szakaszon próbál átjutni az utca egyik oldaláról a másikra, szabálytalanságot követ el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!