Rendőrségi

2017.03.21. 20:37

A Suzuki letörte a sorompót, majd elhajtott

Zalaszentgyörgy - Egy zöld színű Suzuki Swift Sedan személyautó tulajdonosának megtalálásához kéri a lakosság segítségét a rendőrség.

Zalai Hírlap

A megyei főkapitányság közleménye szerint a jármű március 16-án 10 óra 53 perckor Zalaszentgyörgy irányából Kávás felé tartott. A sofőrje a közút-vasút szintbeli kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a fény- és félsorompó tilos jelzését, behajtott az átjáróba, és járműve elejével letörte a csapórudat. A baleset után adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A sorompó rúdja a sínekre esett, az érkező tehervonat áthajtott rajta, amitől a mozdony bal oldali légtartályszelepe letört, és a szerelvény nem tudott továbbmenni.

Kérik, hogy aki az esetet látta vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 92/311-510-es telefont, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es, szintén díjmentes segélyhívók valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!