Rendőrségi

2013.07.13. 12:02

Gyilkosság az utcán: halálra szúrta haragosát egy nő Nagykanizsán

Nagykanizsa - Emberölés történt szombaton a Sikátor utcában Nagykanizsán. Az áldozatot fényes nappal leszúrták az utcán.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke a gyilkosság helyszínén elmondta: az eset 11 óra tájban történt.

Fotók: Szakony Attila

- Egy 43 éves férfi érkezett vendégségbe ismerőseihez és a ház udvarán összeszólalkozott egy 39 éves nővel, akivel régóta ismerték egymást - mondta el Nothoff Ingrid. - A férfi elindult kifelé, a nő pedig felkapott egy kést az asztalról, utána szaladt és az utcán megszúrta. A férfi összeesett, a mentőket a rokonok értesítették, akik azonnal a helyszínre érkeztek. Az áldozatot a mentősök újraélesztették, de kórházba szállítás közben meghalt. A 39 éves elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették, kihallgatása folyik. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást vele szemben.

A sajtófőnök közlése szerint a háttérben vélhetően egy régebbi konfliktus áll, legalábbis a nő és a tanúk is ezt állítják. Kérdésre azt is elmondta: a gyanúsított büntetlen előéletű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!