Rendőrségi

2015.02.01. 09:07

Az úttestre gurult a BMW

Egy koccanás szemtanúit keresik a nagykanizsai rendőrök.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 29-én 9 óra 50 perc körüli időben Nagykanizsa Polgármesteri Hivatal előtt egy ismeretlen ember, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú kisteherautójával tolatás közben autója bal elejével nekiütközött a mellette parkoló BMW típusú személygépkocsi bal hátsó ajtajának, ami a parkolóból félig az úttestre gurult. Az ismeretlen sofőr ezután adatai hátrahagyása nélkül hagyta el a helyszínt.

Az ügy körülményeinek tisztázása érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen a Nagykanizsa, Király u 49. szám alatt személyesen vagy tegyen bejelentést a 06-93/312-190-es telefonszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!