Rendőrségi

2015.07.06. 07:13

Baleset szemtanúit keresik a nagykanizsai rendőrök

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 29-én 10 órakor Nagykanizsán a 7-es főúton, eddig még ismeretlen körülmények között összeütközött egy kisteherautó és egy motorkerékpár.

Az ütközés következtében a motoros - egy 51 éves nagykanizsai férfi - a szalagkorlátnak csapódott. A motoros férfi a baleset következétben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A teherautó vezetője, illetve a mellette ülő nő nem sérült meg.

Az eset körülményeinek tisztázásának érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki látta az ütközést vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy tegyen bejelentést a 06-93/312-190-es telefonszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!