Rendőrségi

2014.12.27. 08:40

Bútorlappal ütötte feleségét

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítanak egy valkonyai férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint még 2014. december 21-én az esti órákban otthonukban keveredett szóváltásba egy valkonyai házaspár. A feleség a vitát követően segítségért fordult az egyik szomszédjához, aki értesítette a körzeti megbízottat. Az asszony elmondta a rendőröknek, hogy férjével több évtizede házasok, azonban a kapcsolatuk a férj féltékenysége miatt évekkel korábban megromlott. Az asszony állítása szerint a férfi azóta rendszeresen veri; legutóbb - a gyanú szerint - 2014. december 16-án egy bútorlappal verte meg a nőt. A körzeti megbízott a 47 éves nőt azonnal kórházba vitte, ahol az orvosok megállapították, hogy testén több - feltételezhetően - bántalmazásból származó sérülés van.

A férfit a nagykanizsai rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A kihallgatáson a gyanúsított nem tagadta, hogy többször megverte a feleségét, azonban részletekről nem akart beszélni.

Az ügyben a Nagykanizsai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 48 éves férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!