Rendőrségi

2014.08.27. 15:28

Egy idős nőt gázolt halálra a vonat Balatongyöröknél (frissítve)

Egy idős nőt gázolt halálra a vonat Balatongyöröknél szerda délután. Keszthely és Tapolca között jelentős késésekre kell készülni - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A baleset Vonyarcvashegy és Balatonederics között, Balatongyörök megállóhelynél történt. Az idős nő valószínűleg figyelmetlenül tartózkodott a sínek mentén, amikor a Balatonszentgyörgyről Ukk állomásig közlekedő vonat elgázolta.

Az érintett vonat utasainak várakozniuk kellett, a vasúti pályát lezárták. A helyszínelés és a hatósági intézkedések idején Vonyarcvashegy és Balatonederics között nem járhattak a vonatok, nyolcra újraindult a forgalom, a menetrendszerű közlekedés folyamatosan áll helyre - olvasható a Mávinform közleményében.

(Fotó: rendőrség)

Frissítés: A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 91 éves budapesti nő kutyáját sétáltatta a vasúti sínek mellett, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között a póráz beleakadt a sínekbe; az idős asszony miközben próbálta kiszedni, a Balatongyörökről Ukkra tartó menetrendszerinti személyvonat elsodorta. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!