Rendőrségi

2015.11.13. 08:37

Egy pékség előtt bántalmazta ismerősét

A sértett könnyű sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 12-én 14 óra 35 perckor érkezett bejelentés a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy Zalaegerszegen, a Széchenyi téren verekedés van. A helyszínre érkező járőrök meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy szóváltást követően egyik ismerőse bántalmazta, majd a buszmegálló felé távozott. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A zalai rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A 28 éves helyi férfi adatainak ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a Zalaegerszegi Törvényszék más bűncselekmény elkövetése miatt elfogását rendelte el, ezért a férfit a Zalaegerszegi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A 28 éves férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!