Rendőrségi

2014.11.24. 13:28

Italozásból verekedés az utcán Zalalövőn

Egy 20 éves nőt és egy 23, illetve egy 27 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével, akik miután együtt ittak, megverték negyedik társukat Zalalövőn.

 

Fotók: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. november 22-én a kora esti órákban egy 30 éves zalalövői férfi a helyi kocsmában italozott egy zalacsébi nővel és két helyi férfival. Egy idő múlva vita alakult ki közte és a nő között, ezért a férfi a további konfliktus elkerülése végett kiment a presszó elé, ahova társai is követték.

A járdán folytatódott a szóváltás, majd a lány mellkason ütötte és többször megrúgta vitapartnerét. A 30 éves ember az ütések elől hátrálni kezdett, azonban a másik két férfi is meglökte és megrúgta, aminek következtében nekiesett egy kirakat üvegének, ami be is tört.

A nőt és két társát a nyomozók még aznap elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, akik tagadták a bűncselekmény elkövetését; a lány úgy nyilatkozott, hogy először ő kapott egy pofont a férfitól.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Sz. D. zalacsébi, M. Z. és K. A. zalalövői lakosok ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!