Rendőrségi

2014.11.11. 11:54

Egy nap alatt két baleset Keszthely határában (frissítve)

Egy 81 éves nő súlyos, egy 40 éves nő pedig könnyű sérülést szenvedett abban a balesetben, mely délelőtt történt a 71. sz. főút - Rezi út kereszteződésében. Délután újabb baleset történt a helyszínen.

Keszey Ágnes

A  81 éves rezi l nő, Suzuki Vitara típusú autójával közlekedett Keszthely külterületén a Rezi úton, Keszthely irányából Cseszegtomaj irányába, amikor a 71-es számú főút kereszteződéséhez érve eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött a neki jobbról érkező Ford Mondeo típusú gépkocsival.

A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a Suzukit vezető idős hölgy nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg a Fordban elöl utazó debreceni asszony nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett; mindkettőjüket a mentők a keszthelyi kórházba vitték. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ugyanabban a kereszteződésben, ahol már délelőtt is, délután újabb baleset történt. Keszthely közelében, a  71. sz. főút - Rezi út kereszteződésénél két autó ütközése következtében az egyik árokba csúszott.

(Fotó: Keszey Ágnes)

Személyi sérülés nem történt, a helyszínelés jelenleg is tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!