Rendőrségi

2016.04.22. 07:21

Lezárt ügy: a diszkóban verekedtek

Vádemelést javasolt a Keszthelyi Rendőrkapitányság két 17 éves gyenesdiási fiú ellen.

A gyanú szerint az egyik elkövető még 2015. január 1-jén 3 óra körüli időben Keszthelyen, egy szórakozóhely táncterén minden előzmény nélkül ököllel arcon ütötte egy társaság egyik tagját. Néhány perc múlva az épület előtti területen szóváltás alakult ki a bántalmazás miatt az elkövető és a sértett barátai között, majd verekedni kezdtek egymással. A másik gyanúsított és eddig még ismeretlen társai ököllel, több alkalommal arcon ütöttek egy fiatalembert, aki orrcsonttörést szenvedett a bántalmazás következtében. Segítségére siető társát is megverték, akinek könnyebb, zúzódásos sérülései lettek.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a két 17 éves fiú ellen garázdaság és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!