Rendőrségi

2015.04.15. 12:39

Maratoni traffipax - 24 órás sebességmérés csütörtökön

Zalaegerszeg – Balesetmegelőzési céllal maratoni, 24 órás sebességmérést tart az ország teljes területén csütörtökön a rendőrség.

Gyuricza Ferenc

A gyorshajtók kiszűrésére indított kezdeményezés érdekessége, hogy részben a rendőrök a közlekedőktől kapott helyszínjavaslatok alapján választották ki azokat a pontokat, ahol a traffipaxokat elhelyezik. Az akció csütörtökön reggel hat órakor kezdődik, s péntek reggel hatig tart. Egy kiválasztott ponton egyfolytában maximum négy órán át tartózkodnak a rendőrök.

Zalában mind a négy városi rendőrkapitányság és az autópálya alosztály illetékességi területén is lesz sebességmérés. A zalaegerszegi rendőrkapitányság körzetében a megyeszékhely és Egervár belterületén, valamint a 76-os számú úton találkozhatunk traffipax-szal,  a nagykanizsai körzetben ugyancsak a város belterületén várhatóak ellenőrzések. A keszthelyi kapitányság területén a Zalaszentgrót-Zalaszentlászló-Kehidakustány-Karmacs és a Gyenesdiás-Vonyarcvashegy-Keszthely útvonalakon, valamint a 71-es és 76-os számú utakon találkozhatunk a rendőrökkel, míg  Lenti térségében a város belterületét, Novát, Zalabaksát, Kálócfát és a 7416-os számú utat jelölték ki ellenőrzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!